Bar Pikajuna

 

Haaste:
Haasteenamme oli uuden, toimivan ravintolakonseptin rakentaminen vanhan ravintolan tilalle Mikonkadulle, Helsingin keskustaan. Alueella on kovaa kilpailua ja paljon tunnettuja baareja, joten erottuminen jollain tavalla massasta oli suunnittelun lähtökohta.

Ratkaisu:
Rautatieaseman läheisyys sekä vanhat yöpikajunien ravintolavaunut ja niihin liittyvä estetiikka olivat asioita, jotka inspiroivat meitä Bar Pikajunan konseptinsuunnittelussa.

Baarit ovat usein hyvin geneerisiä, ja halusimme poiketa tästä trendistä rakentamalla viihtyisän ravintolavaunuelämyksen niin pistäytyjälle kuin matkustamisesta haaveilevallekin. Valikoimaan otettiin oluita perinteisen tarjonnan ulkopuolelta säilyttämällä kuitenkin helposti lähestyttävä kortteliravintolamaisuus.

Sisustus- ja konseptisuunnittelun lisäksi teimme kaikki myyntiä tukevat materiaalit mainonnasta nettisivuihin.

Tulokset:
Helsingin keskustan pilottipaikan myyntivolyymien kasvun ja hyvän asiakaspalautteen myötä toimiva kokonaisuus monistettiin uuteen kohteeseen Pasilan rautatieasemalle syksyllä 2021.

 

Lyhyesti

Asiakas: Nordic Hospitality Partners Oyj

Palvelut: Ravintoloiden sisustussuunnittelu, strategia, sisällöntuotanto, digitaalinen mainonta, valokuvaus, graafinen suunnittelu,

Kanavat: Ravintoloiden tilat, painetut mainokset, Facebook, Instagram, Google-mainosverkko sekä mainosscreenit

 

.

.

.

.

.

.

.